CreaTempel...

Voor ouders én kinderen die niet lekker in hun vel zitten

Hallo en welkom

CreaTempel combineert coaching met creativiteit. Voor ouders én (hun) kinderen die niet lekker in hun vel zitten, het boven de pet groeit of het gewoon zelf allemaal even niet meer weten.
Dan ben je bij CreaTempel aan het juiste adres!

Als creatief coach gaan jij en ik samen kijken waar jij hulp bij kunt gebruiken. Dit doen we door onder andere gebruik te maken van creatieve middelen, maar ook met gesprekken. De begeleiding wordt volledig op jou afgestemd, op jouw persoonlijke situatie en daarbij ga ik uit van jouw kracht en kwaliteiten.

Samen werken we naar een gewenste situatie die vooraf duidelijk is afgestemd met elkaar.

Voor wie?

Voor ouders én kinderen die niet lekker in hun vel zitten.

Gezin: Je hebt een hectisch leven en probeert alle ballen in de lucht te houden. Je wilt het goed doen voor je gezin, je wilt het goed doen voor je partner, je wilt het goed doen op je werk en ga zo maar door. Maar je bent geen robot! Het is dan ook logisch dat je op een punt kan komen dat het je allemaal te veel wordt. We willen allemaal graag een duizendpoot zijn maar dat ben je niet. Je bent maar één persoon. En voor die persoon moet je lief zijn. Wij gaan hier weer voor zorgen!

Ouders: Merk je dat de situatie thuis erg gespannen is. Je irriteert je overal aan en je hebt weinig tijd. Je hebt alles al geprobeerd en ziet dat je kind maar blijft worstelen.

Je ziet dat je kind worstelt en dat hij of zij zich niet goed kan uiten over wat er in jouw kind omgaat. Er komt dan al snel onzekerheid en angst bij kijken. En staat daardoor voor het gevoel niet stevig in zijn schoenen. Begrijpelijk dat ook jij niet meer weet hoe je kunt helpen.

Dan is CreaTempel The place to be.

Mental Peace

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Home training

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Work/Life balance

Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim.

Neem nu contact op

CreaTempel heeft oog voor jou en jouw kind

© 2022 - CreaTempel - Alle rechten voorbehouden - Design & realisatie: MC4DESIGN
Open chat
1
Hoi, kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je helpen?