Mijn deuren en oren staan voor je open

Hoi, ik ben Ilse en ik heb een kunstenaarshart❤️ en passie voor mensen.

Als ‘De Schilderijares‘ geef ik workshops om mensen te laten ervaren hoe heerlijk ontspannend het is om te schilderen. Creatieve mensen worden weleens als excentriek ervaren. Om mooie dingen te maken moet je ook wel een beetje excentriek zijn, toch? Maar excentriek zijn wil niet zeggen dat je buitengesloten moet worden.

Hoe Creatempel geboren werd
In 2018 merkte ik dat ik niet lekker in mijn vel zat en er zelf niet uit kon komen. Wat ik leerde bij ‘365 dagen succesvol‘ was dat ik mijzelf niet accepteerde zoals ik ben. Ik ging ook nagenoeg nooit op de foto en twijfelde gewoon vaak aan mijzelf. Door het volgen van dit programma ben ik gaan beseffen dat ik zeker wel van mijzelf mag houden en niet hoef te twijfelen aan mijzelf. Ik ben toen ook begonnen met schilderen en merkte dat het creatief bezig zijn mij hielp om rust in mijn hoofd te krijgen.

Ik vond workshops geven alleen niet genoeg en heb toen verschillende studies gedaan om nog beter mensen te kunnen helpen. En inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het omgaan met rouw bij kinderen.
Het leven van een kind is al een enorme uitdaging en soms kan je kind daar wel wat hulp bij gebruiken. Wat ouder of juist jonger? Ongeacht de leeftijd weet ik dat je met heel veel dingen te worstelen hebt zeker als het aankomt op verlies.
En verlies is dan in de breedste zin van het woord. Dat kan een dierbare zijn, een huisdier, maar ook ouders die uit elkaar gaan of een verhuizing. Alle emoties die op je af komen is ook enorm vermoeiend. Zeker als je jong bent. Je wilt jezelf kunnen zijn maar hoe? Je ouders zijn druk met het regelen van een begrafenis en hebben daardoor niet echt tijd voor jou. Bij wie kan je terecht? Bij CreaTempel dus!

We gaan er samen op een creatieve manier aan werken dat ik jou kind op tijd al het zelfvertrouwen van jezelf kan meegeven zodat jouw kind leert omgaan met de emoties die in je zitten en dat je je verdere leeftijd om kunt gaan met verlies, iets waar ik pas in 2018 voor mijzelf ben achter gekomen. En vandaar dat ik de deuren van mijn atelier open stel om jouw kind de kans te bieden helemaal zichzelf te zijn, in een omgeving waar het kind zich prettig voelt: Creatief zonder stempel!

Andere werkzaamheden

Neem nu contact op

CreaTempel heeft oog voor jou en jouw kind

© 2022 - CreaTempel - Alle rechten voorbehouden - Webwerk door MC4DESIGN
Open chat
1
Hoi, kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je helpen?