Mijn deuren en oren staan voor je open

Hoi, ik ben Ilse en ik heb een kunstenaarshart❤️.

Als ‘De Schilderijares‘ geef ik workshops om mensen te laten ervaren hoe heerlijk ontspannend het is om te schilderen. Creatieve mensen worden weleens als excentriek ervaren. Om mooie dingen te maken moet je ook wel een beetje excentriek zijn, toch? Maar excentriek zijn wil niet zeggen dat je buitengesloten moet worden.

Hoe Creatempel geboren werd
In 2018 merkte ik dat ik niet lekker in mijn vel zat en er zelf niet uit kon komen. Wat ik leerde bij ‘365 dagen succesvol‘ was dat ik mijzelf niet accepteerde zoals ik ben. Ik ging ook nagenoeg nooit op de foto en twijfelde gewoon vaak aan mijzelf. Door het volgen van dit programma ben ik gaan beseffen dat ik zeker wel van mijzelf mag houden en niet hoef te twijfelen aan mijzelf. Ik ben toen ook begonnen met schilderen en merkte dat het creatief bezig zijn mij hielp om rust in mijn hoofd te krijgen.

Wat ouder of juist jonger? Ongeacht de leeftijd weet ik dat je met heel veel dingen te worstelen hebt. Al die ballen voor iedereen in de lucht houden is ook enorm vermoeiend. Ook als je jong bent. Je wilt jezelf kunnen zijn maar hoe? Je ouders vind je misschien wel stom, want die doen net of ze alles beter weten, social media geeft enorm veel druk, want iedereen heeft het altijd goed, etc.. Bij wie kan je terecht? Bij CreaTempel dus!

We gaan er samen op een creatieve manier aan werken dat ik jou op tijd al het vertrouwen van jezelf kan meegeven, iets waar ik pas in 2018 voor mijzelf ben achter gekomen. En vandaar dat ik de deuren van mijn atelier open stel om jou de kans te bieden helemaal jezelf te zijn, in een omgeving waar jij je prettig voelt: Creatief zonder stempel!

Andere werkzaamheden

Neem nu contact op

CreaTempel heeft oog voor jou en jouw kind

© 2022 - CreaTempel - Alle rechten voorbehouden - Webwerk door MC4DESIGN
Open chat
1
Hoi, kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je helpen?