Mijn deuren en oren staan voor je open

Hoi, ik ben Ilse en ik heb een kunstenaarshart❤️ en passie voor mensen.
Ik heb in mijn leven al vele mooie maar ook minder mooie dingen mogen meemaken. Maar in plaats van die negatieve dingen de overhand te laten krijgen ben ik ermee aan de slag gegaan.

Ik ben ooit begonnen als laborante en zag in 2018 in dat dat niet zo goe dmeer bij mij paste en ben ik verder gegaan als ‘De Schilderijares‘ hiermee gaf ik workshops om mensen te laten ervaren hoe heerlijk ontspannend het is om te schilderen. Tijdens deze workshops heb ik een hoop geleerd. Een van de dingen die ik geleerd heb is dat ik creativiteit breder wilde inzetten en toen is CreaTempel geboren.

Hoe Creatempel geboren werd
In 2018 merkte ik dat ik niet lekker in mijn vel zat en er zelf niet uit kon komen. Wat ik leerde bij ‘365 dagen succesvol‘ was dat ik mijzelf niet accepteerde zoals ik ben. Ik ging ook nagenoeg nooit op de foto en twijfelde gewoon vaak aan mijzelf. Door het volgen van dit programma ben ik gaan beseffen dat ik zeker wel van mijzelf mag houden en niet hoef te twijfelen aan mijzelf. Ik ben toen ook begonnen met schilderen en merkte dat het creatief bezig zijn mij hielp om rust in mijn hoofd te krijgen. Bij Creatempel staat Centre – Create – Change centraal

Centre staat voor wie ben jij, wat gaat er in jouw om, waar loop jij tegen aan?
Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Het verliezen van een dierbare
  • Verhuizen
  • Echtscheiding
  • Rouwen om het niet hebben van een kind
  • Ontslagen worden

Create staat voor creëren. Je leven is vaak niet een mooie rechte lijn, maar heeft vaak ups en downs. En met ups en downs bedoel ik gebeurtenissen. De een is leuk de ander wat minder. En juist die minder leuke zijn diegene die vaak in je lichaam aanwezig blijven. Dit geldt voor zowel jong als oud. Ongeacht de leeftijd weet ik dat dit vaak de dingen zijn die het meest lastig zijn om overheen te komen.
Alle emoties die je mee draagt zijn enorm vermoeiend. Zeker als je jong bent en je er soms de woorden niet voor hebt. Je wilt jezelf kunnen zijn maar hoe? Dat is waarom ik CreaTempel ben gestart. Hier werken we op een creatieve manier om jou woorden te geven voor de emoties die je ervaart en kennis over jezelf. Zodat jij leert wie jij bent en waarom je reageert zoals je reageert.

Change staat voor verandering. En dat kun je alleen doen als je bereidt bent wat te leren. Ik ben enorm fan van online en offline werken en dat is dus wat ik te bieden heb. Wil jij liever alles zelf doen dan is de Academy de plek voor jou alles op je eiegen tijd wanneer het jou uitkomt, maar msschien vindt jij het fijner om in een groep gelijkgestemde op te trekken dan kan dat ook. En natuurlijk is er ook de optie van 1-op-1, waar we echt specifiek op jou gericht aan de slag gaan.
Leren in een omgeving die bij jou past: Creatief zonder stempel!

Andere werkzaamheden

Neem nu contact op

CreaTempel heeft oog voor jou en jouw kind

© 2022 - CreaTempel - Alle rechten voorbehouden - Design & realisatie: MC4DESIGN
Open chat
1
Hoi, kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je helpen?