Voor ouders én kinderen die niet lekker in hun vel zitten.

Gezin:
Een van je dierbare is overleden en je hebt een hectisch leven en probeert alle ballen in de lucht te houden. Je wilt het goed doen voor je gezin, je wilt het goed doen voor je partner, je wilt het goed doen op je werk en ga zo maar door. Maar je bent geen robot! Het is dan ook logisch dat je op een punt kan komen dat het je allemaal te veel wordt. We willen allemaal graag een duizendpoot zijn maar dat ben je niet. Je bent maar één persoon. En voor die persoon moet je lief zijn. Wij gaan hier weer voor zorgen!

Ouders:
Merk je dat je kind niet om kan gaan met het verlies van de dierbare en de situatie thuis erg gespannen is. Je irriteert je overal aan en je hebt weinig tijd. Je hebt alles al geprobeerd en ziet dat je kind maar blijft worstelen.
Je ziet dat je kind worstelt en dat hij of zij zich niet goed kan uiten over wat er in jouw kind omgaat. Er komt dan al snel onzekerheid en angst bij kijken. En staat daardoor voor het gevoel niet stevig in zijn schoenen. Begrijpelijk dat ook jij niet meer weet hoe je kunt helpen.

Dan is CreaTempel the place to be.
Hier gaan we met jou kind aan de slag op creatieve wijze. Met behulp van meditatie, schilderen, tekenen, kleien etc. geeft Creatempel jouw kind het zelfvertrouwen om te uiten wat er in haar omgaat en daardoor krijg jullie weer de rust en liefdevolle sfeer terug waardoor je ook weer tijd voor elkaar krijgt.

Kinderen:
Ben jij verdrietig, boos of angstig omdat een dierbare is overleden?  Of slaap je slecht en kan je je moeilijk concentreren of is alles een hoge drempel voor je? Er speelt ook zoveel in jouw jonge leventje. Want je moet ook zoveel. Je moet naar school, je moet sporten, je moet er zijn voor je vrienden. Wij houden niet van het woord moeten. Omdenken daar houden wij wel van. Wanneer wij samen het jouw-project aangaan dan halen we samen alles uit de kast, maar wel op jouw manier en wanneer jij er klaar voor bent. Op een creatieve manier dat wel.
Maar er zijn natuurlijk ook tal van andere redenen waardoor jij niet lekker in je vel zit. Wij halen samen jouw kracht, waarvan wij zeker weten dat die in je zit, weer naar boven!

Hoe wij aan de slag gaan.
Weer lief zijn voor jezelf en niet meer bang of onzeker te zijn, is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar door creatief bezig te zijn gaan we het verlies van de dierbare een plek geven en op zoek naar innerlijke wijsheid, kwaliteiten, kwetsbaarheden, valkuilen en hoe je daarmee om kunt gaan.  En uiteindelijk weet jij zelf wat je nodig hebt om tot een oplossing of herstel te komen. Echt waar! Jij kan meer dan je denkt.

Herken jij jezelf hierin of worstel je hiermee? Neem dan contact op.
De deuren van CreaTempel staan wijd voor je open!

Halfjaar-Traject

We lopen samen vier stappen door en dat zijn:

1. Intake
In het eerste gesprek maken we kennis. Hierin zullen we jou (of je kind) vragen waar je graag aan wilt gaan werken. In deze intake gaan we meten creatief aan de slag. Zo krijgen we een goed beeld waar de hulp nodig is en waar we in de coaching op richten en gaan we hierover in gesprek. Je krijgt zo meteen een idee waar creatief coaching om gaat. Deze intake is vrijblijvend. Als we beiden denken dat mijn creatief coaching jou zal helpen en een oplossing kan geven, maken we een vervolgafspraak.

2. Verkenning
Hierin gaan we verder kijken naar de vraag die er is vanuit de intake. Door creatief (o.a. Schilderen, tekenen, boetseren) bezig te gaan kijken we naar wat er in jouw innerlijke wereld speelt. Hier zullen we het samen over hebben. We brengen hiermee datgene wat in je zit naar buiten en gaan we er woorden aan geven. De verkenningsfase bestaat vaak uit één of twee sessies. Soms geef ik ook een huiswerkopdracht mee die als startpunt voor de volgende sessie is.

3. Verdieping
In de verdiepingsfase gaan we met behulp van creatieve middelen op zoek naar waar het gevoel, het probleem of de situatie vandaan komt en welke oorzaak of oorzaken er zijn. De inzichten die hieruit komen vergelijken we met hoe het in je dagelijks leven of dat van je kind kunnen toepassen. Huiswerkopdrachten helpen hier om de inzichten al vast proberen toe te passen in het dagelijks leven op het werk of op school. De verdiepingsfase bestaat uit twee à drie sessies.

4. Afronding
In de laatste fase van de creatieve coaching gaan we op basis van de gevonden mogelijkheden de aanpak in het dagelijks leven toepassen. Hierbij kijken we ook naar wat er voor jou werkt. De creatieve werken die in de tussentijd zijn gemaakt zullen je helpen om je eraan te herinneren waar je aan gewerkt hebt. Deze fase bestaat uit één of twee sessies. In de laatste sessie zullen we bespreken waar we aan gewerkt hebben en kijken naar de hulpvraag die we in de intake besproken hebben en of deze beantwoord is.
Wil je met mij kijken of creatieve coaching jou of jouw dochter verder kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Samen werken we naar een gewenste situatie die vooraf duidelijk is afgestemd op elkaar.

Waar helpt Ilse jou mee?

Om mij te leren afsluiten van energie van buitenaf, En me meer bij mijzelf te houden.
Luisterend oor alles mag besproken worden.
Ze leert me tips en tricks met schilderen, en leer een andere kant van mijzelf.
Zij haalt me uit mijn slechte humeur, Zijn vrouw bevestigd dat zij ook de positieve impact.
Zij helpt mijn creativiteit te herontdekken, Ze laat me beter in het leven staan en ze brengt me rust.
Ze helpt, met schilderen, tekenen, ze merkt snel als er iets met iemand aan de hand is dan praat ze me om me weer goed te voelen.
Dat ze mij uit mijn comfortzone haalt en laat zien dat ik meer kan dan ik dacht.

“De meiden vinden het superleuk. Het bezig zijn met materialen, verf, het lekker crea zijn en de ook de gesprekken vinden ze fijn.”

En dat is waar CreaTempel voor staat! Ervoor zorgen dat mensen met een fijn en vooral rustig gevoel weer naar huis gaan.

Bedankt!

Mijn dochter gaat met plezier naar Ilse toe. Ze gaat met haar schilderen of tekenen wat haar gedachten zijn en praat daar met haar over. Ook voelt mijn dochter zich erg prettig omdat er totaal geen druk achter zit. Ze wil er zelf graag heen en mag zelf zeggen wat ze wil doen. Mijn dochter kan nu door middel van het maken van een tekening haar boosheid/frustratie kwijt en durft er nu zelf over te praten.

“Wij hebben Ilse haar hulp ingeschakeld voor onze oudste zoon (9). Onze zoon kampt nogal met angsten en is vrij onzeker. Door de creatieve coaching van Ilse durft hij stap voor stap steeds meer voor zichzelf op te komen en dingen zelf te ondernemen. Ilse pakt het goed maar speels en persoonlijk aan. Onze zoon heeft hier enorm baat bij en wij daardoor gelukkig ook!”

Neem nu contact op

CreaTempel heeft oog voor jou en jouw kind

© 2022 - CreaTempel - Alle rechten voorbehouden - Design & realisatie: MC4DESIGN
Open chat
1
Hoi, kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je helpen?